Teamtrainingen

Het kan lastig zijn in een bedrijf of team om goed samen te werken. De samenstelling van de groep is tenslotte toevallig ontstaan en dat moet dan maar net klikken. Verschillende meningen en karakters kunnen voor onrust en onduidelijkheid zorgen. Het enige wat bindt, is het gewenste resultaat.

Dit resultaat kan echter nog veel beter worden als er zich écht een groep vormt, die met plezier werkt aan hetzelfde doel. De teamtrainingen, die door TOKO trainingen worden verzorgd, zijn gestoeld op ervaringsleer. Uiteraard buiten en in beweging!

Ervaringsleer gaat ervan uit dat leren en gedragsverandering het resultaat zijn van directe ervaringen. Door het aangaan van uitdagende activiteiten en vervolgens op een specifieke manier te reflecteren op het handelen, proberen we samen met jullie als team het beste in jullie naar boven te halen!

Door ieders grenzen te verleggen, leert de groep elkaar en elkaars krachten kennen. Hierdoor wordt de samenhang hersteld en de samenwerking verbeterd. Wij dagen jouw team uit om alle krachten te ervaren tijdens onze team outdoor therapy. Wil je weten wat voor jullie team mogelijk is?

TOKO trainingen heeft diverse locaties in Brabant om de teamtraining te geven, maar het is eventueel ook mogelijk om de teamtraining op uw locatie te verzorgen. Aangezien een teamtraining op maat voor u wordt verzorgd, verzoeken wij u voor informatie en een eventuele offerte om contact met ons op te nemen.

Over Toko trainingen

TOKO is Maleis voor winkel en in onze winkel kun je ontzettend veel vinden om met jezelf aan de slag te gaan. En als jij iets nodig hebt wat we nog niet in onze winkel hebben, gaan we kijken waar we het kunnen halen om jou weer verder te helpen. Zorg op maat, want je gaat pas leren en veranderen als je iets leuk vindt!

 
AVG
 
Huisregels TOKO
 
Gedragscode TOKO

Social Media

Facebook  
LinkedIn  

Partners

 
  

Contact

Toko trainingen
E-mail:
 
SKJ geregistreerd
SKJ
 
Locatie trainingen
Toko trainingen