Dagbesteding

TOKO trainingen is uitermate geschikt voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar, die vastgelopen zijn of dreigen vast te lopen in hun dagelijks leven; school, werk en/ of in de thuissituatie. De jongeren zijn gebaat bij een – minder praten en meer doen- aanpak en zij voelen de motivatie om aan zichzelf te gaan werken of zijn hier toe te motiveren.

Vanuit bewegingsactiviteiten komen we met de cliënt in beweging, letterlijk en figuurlijk.

Door middel van buiten zijn, sport, outdoor- activiteiten, trainingen en voorlichtingen gaan we samen ontdekken waar jouw kwaliteiten en leerpunten liggen. Zowel qua gedrag als op het gebied van praktische vaardigheden. Vervolgens gaan we kijken wat jij nodig hebt om weer op een positieve manier verder te kunnen met je eigen ontwikkeling.

We hebben een fantastische plek op de mooie camping Streekpark Klein Oisterwijk in Oisterwijk, rustig gelegen midden in de natuur. Zowel de Oisterwijkse bossen en vennen als het natuurgebied de Kampina ligt om de hoek. Hier maken we ook graag gebruik van!

Over Toko trainingen

TOKO is Maleis voor winkel en in onze winkel kun je ontzettend veel vinden om met jezelf aan de slag te gaan. En als jij iets nodig hebt wat we nog niet in onze winkel hebben, gaan we kijken waar we het kunnen halen om jou weer verder te helpen. Zorg op maat, want je gaat pas leren en veranderen als je iets leuk vindt!

 
AVG
 
Huisregels TOKO
 
Gedragscode TOKO

Social Media

Facebook  
LinkedIn  

Partners

 
  

Contact

Toko trainingen
E-mail:
 
SKJ geregistreerd
SKJ
 
Locatie trainingen
Toko trainingen