Wie

 

 

We werken beiden meer dan 15 jaar in de jeugdzorg als behandelaars.

Koen heeft een voorliefde voor de natuur en hij is hier dan ook veel te vinden. Na een periode in de buitensport gewerkt te hebben, trok de jeugdzorg en combineert Koen buitensport en het behandelen van jongeren met elkaar. Op deze manier kom je sneller tot de essentie. Jongeren die eerder behandeld zijn door Koen kijken terug op een fijne periode, waarin ze veel hebben geleerd hebben en het belangrijkste: een beter beeld hebben gekregen van zichzelf!

Tom is een oud- marinier, weerbaarheid- trainer en outdoorlife- coach. Een passie voor sporten, natuur en hulp bieden voor jongeren met wie het even niet zo lekker loopt. Na een carrière bij het Korps Mariniers is Tom de Jeugdzorg ingegaan en daar heeft hij diverse functies bekleed: groepswerker, interventiemedewerker, afdelingshoofd, ambulant behandelaar en ervaringsleertrainer. De laatste jaren is met name het geven van trainingen en het coachen aan de hand van ervaringsleer in combinatie met sport Tom steeds meer gaan trekken en heeft hij gemerkt dat deze methodiek enorm passend is voor de jongeren.

En…dat wat werkt, doe daar meer van !

Tom en Koen werken al heel lang samen op verschillende vlakken: aanbieden van ervaringsleertrajecten, teamtrainingen verzorgen, jongeren begeleiden in de thuissituatie en het verzorgen van trainingen in de Ardennen.

Samen delen zij dezelfde visie, manier van werken en willen zij beiden graag jongeren weer sterk maken om op een goede manier in de maatschappij te kunnen staan.

Over Toko trainingen

TOKO is Maleis voor winkel en in onze winkel kun je ontzettend veel vinden om met jezelf aan de slag te gaan. En als jij iets nodig hebt wat we nog niet in onze winkel hebben, gaan we kijken waar we het kunnen halen om jou weer verder te helpen. Zorg op maat, want je gaat pas leren en veranderen als je iets leuk vindt!

 
AVG
 
Huisregels TOKO
 
Gedragscode TOKO

Social Media

Facebook  
LinkedIn  

Partners

 
  

Contact

Toko trainingen
E-mail:
 
SKJ geregistreerd
SKJ
 
Locatie trainingen
Toko trainingen